Whiskygaarden - Dansk forhandler af Whisky, Cognac, Bourbon, Rom m.m.
Whiskyaarden forsideOm WhiskygaardenHandelsbetingelserKontakt Whiskygården
Nyheder
Alle produkter fra A-Z
Whisky
Rom
Cognac
Anden spiritus
Øl
Whisky Glas
Udstyr
Gave ide
Tilbud
Top 10 lister
Rom og Whiskysmagning
Museums produkter
Duftsæt


© Whiskygaarden.dk 2005-2013 - All rights reserved

Adelphi Nightcap Gaveæske med Single Malt Whisky


Pris pr stk. 779 kr.-
Normal butikspris kr. 799,- spar kr. 20,-

Ikke på lager - bestillingsvarer

Vælg antal:Denne whisky gaveæske er den perfekte gaveidé til enhver mand eller kvinde, der elsker en god whisky. Gaveæsken indeholder fire unikke single malt whiskyer af meget høj kvalitet og er samtidig mangfoldig, da de fire whiskyer er fra hver deres region i Skotland.  De fire whiskyer er udvalgt og kvalitetsgodkendt af Adelphi, som er kendt for deres høje standarder.   

Gaveæsken indholder 4x10 cl. - 51,3 %, 57,2 %, 57,2 % - 58,4 % 

Land: Skotland

Region: Islands, Islay, Highlands og Speyside.

Type: Single Malt Whisky / Single Cask Whisky

Whiskyerne i denne gaveæske er ikke koldfiltreret og der er ikke tilsat nogen form for farve.

Indpakning: Flot sort gaveæske. Flaskerne er forseglet med en flot rød lak som giver flaskerne et eksklusivt præg. Der medfølger også et lille certifikat der fortæller om firmaet Adelphi og om de medfølgende whiskyer.


Smagsnoter (Fra Adelphi) og  info om whiskyerne:Clynelish Adelphi Selection Highland Single Malt Scotch Whisky

Destilleret i 1997 og lagret i 14 år på et ex-bourbon fad (Fadnr. #4721). Herefter aftappet i 2011 ved en alkoholprocent på 57,2 %

Smagsnoter: Tropisk frugtsalat sammen med en let støvregn af lynghonning. Frisk som Brora brisen, glat og lettere voksagtig i eftersmagen.

Clynelish destilleriet er grundlagt i 1967 og er i dag ejet af Diageo. Destilleriet har en produktionskapacitet på ca. 4,2 mio liter.

Tamdhu Adelphi Selection Speyside Single Malt Scotch Whisky

Destilleret i 1984 og lagret i 27 år på et ældre og usædvanligt sjælden amerikansk egetræs "Hogshead" (Fadnr. #2840). Herefter aftappet i 2011 ved en alkoholprocent på 51,3 %.

Smagsnoter: Frisk æbletærte med karamelliserede Granny Smiths æbler, cremet og lækker. En antydning af mørk chokolade og Calvados.

Tamdhu destilleriet er grundlagt i slutningen af 1800-tallet, helt præcis i 1896, og blev desværre lagt i mølleposen i 2009 af de daværende ejere The Edrington Group. Det ser dog ud til at de nye ejere, Ian Macleod Destillers, vil starte destilleriet op igen i løbet af 2012. Skulle det ske, kan de nye ejere producere omkring 4 mio liter Tamdhu Whisky som er den omtrentlige produktionkapacitet.

Highland Park Adelphi Section Island Single Malt Scotch Whisky

Destilleret på øen Orkney i det nordlige Skotland i 1997, og lagt på fad i 14 år (Fadnr. #984), hvorefter det er aftappet ved en alkoholprocent på 58,4 % 

Smagsnoter: Sødmefyldt fondantcream med noter af hessian og et fjernt hint af tørv.

Highland Park destilleriet er grundlagt helt tilbage i 1798 af David Robertson. I dag er Highland Park ejet af The Edrington Group, og har en produktionskapacitet på 2,5 mio. liter whisky.

Bunnahabhain Adelphi Islay Single Malt Scotch Whisky

Destilleret i 1997 på øen Islay, som ligger ved Skotlands vestkyst, og lagret på et ex-sherry fad i 14 år (Fadnr. 5372). Der er desuden brugt en meget tørvet malt til fremstillingen af denne whisky.

Smagsnoter: Røget bacon, peanuts (Monkey nuts), salt og tørret tang. Starter med sødme og glider herefter over i den typiske røg, som kendetegner single malt whiskyerne fra Islay.

Bunnahabhain destilleriet blev grundlagt i 1881 og er i dag ejet af Burn Stewart Distillers. Produktionskapaciteten er ligesom Highland Park 2,5 mio liter whisky.    
   Share |

Adelphi Nightcap Gaveæske med Single Malt Whisky

Adelphi Nightcap Gaveæske med Single Malt Whisky Adelphi Nightcap Gaveæske med Single Malt Whisky
Adelphi Nightcap Gaveæske med Single Malt Whisky

[Gå til toppen af siden]
Webshop - SideWalk webbureau, webløsninger og søgeoptimering
Whisky - Single Malt Whisky - Whisky fra Skotland - Whisky fra Irland - Whisky fra Japan - Pure / Vatted / Blended Malt Whisky - Grain Whisky
Bourbon / Rye Whiskey - Blended Whisky - Whisky Glas - Whisky Drinkssten - Whisky Brændevin - Edradour Whisky